YILDIRIM’DA SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Yıldırım’a hizmet anlayışlarının merkezinde ‘yerinden ve birlikte yönetim’ anlayışının olduğunun altını çizen Başkan Yılmaz, bu minvalde her hafta en az 3-4 mahalleyi ziyaret ettiklerini belirterek, “Hemşehrilerimizle bir araya gelerek onların görüş öneri ve taleplerini ilk elden alıyoruz.

YILDIRIM’DA TATİL ‘EĞLENCELİ’ BAŞLADI

​Yıldırım Belediyesi ‘Yıldırım’da Yaz Çocuk Şenliği’ etkinlikleri binlerce çocuğa unutamayacakları dolu dolu 3 gün yaşattı. Çocuklar, ‘Pepe’, ‘Ege ile Gaga’ ve ‘Onur Erol’ konseri ile doyasıya eğlenirken, geleneksel el sanatları, sahne eğlenceleri, tiyatrolar, starpark bileti hediyeleri ve daha birçok etkinliğin yer aldığı alanda senenin yorgunluğunu atıp yaza hızlı bir giriş yaptılar.

‘DEĞİRMEN GENÇLİK’TEN BAYSER TEYZEYE MORAL ZİYARETİ

​Yıldırım Belediyesi ‘Değirmen Gençlik İyilik Ekibi’ Emirsultan Mahallesi’nde yaşayan Bayser Teyzeye moral ziyaretinde bulundu.

YILDIRIM’DA CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE

‘Yıldırım Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ’ne getirilen yaralı hayvanlar tedavi edilerek sıcak yuvaya kavuşturuluyor.

YILDIRIM’DA 3 YILDA 17 BİN 600 KİŞİYE YENİ İŞ

Yıldırım Belediyesi İstihdam Merkezi, 3 yılda bin 71’i engelli olmak üzere 17 bin 600 kişinin işe yerleştirmesine öncülük etti.

‘DOĞA FOTOĞRAFÇILIĞI ATÖLYESİ’ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Doğa Fotoğrafçılığı Atölyesi’nin ardından kursiyerler kendi sergilerini açarak eğitimlerini taçlandırdı.

İlk Önceki Toplam: 225 sayfa, 1. sayfadasınız
Son Sonraki

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

Yıldırım Belediyesi'ni Instagram'da takip edin.