PROF. DR. MEHMET ÇELİK: ADNAN MENDERES'İ ABD ASTI

Yıldırım Belediyesi’nin Otağ sohbetlerine konuk olan Anka Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Çelik, Türkiye’nin milli ve bağımsız politikalarının batıyı ürküttüğünü söyledi.

DAVUTDEDE MODERN MAHALLE KONAĞI İLE PARKI’NA KAVUŞTU

Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Davutdede Mahalle Konağı ve Davutdede Ali Taylan Parkı düzenlenen törenle açıldı. 457 metrekarelik alana sahip modern yapıda vatandaşlar sağlıktan eğitime, muhtarlık hizmetlerinden kültürel etkinliklere birçok hizmetten aynı çatı altında yararlanacak.

YIL-MEK KURSİYERLERİNDEN EL SANATLARI VE FİLOGRAFİ SERGİSİ

Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklığında YIL-MEK El sanatları ve Filografi Kursu öğrencileri tarafından hazırlanan sergi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

YILDIRIMIN PARKLARI ÇİÇEK AÇIYOR

Şehir estetiği için birçok uygulamayı hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, gerçekleştirdiği peyzaj düzenlemeleriyle de ilçenin güzelliğine güzellik katıyor.

YILDIRIM’DA KESİNTİSİZ TEMİZLİK

Daha yaşanılabilir, huzurlu, temiz bir ilçe için hizmetlerini sürdüren Yıldırım Belediyesi’nin cadde, sokak ve parklarda başlattığı temizlik hareketi devam ediyor.

YILDIRIM’DA SPOR YATIRIMLARI HIZ KAZANIYOR

Yıldırım Belediyesi tarafından Yiğitler Mahallesi’ne kazandırılmaya hazırlanılan spor tesisinin yapımı hızla devam ediyor.