YILDIRIM’DA İLAHİ ESİNTİLERİ

Ramazan ayının manevi atmosferine ve gelenekselleşen Ramazan etkinliklerine uygun programlarla ilçe sakinlerinin karşısına çıkan Yıldırım Belediyesi, hazırladığı zengin programlarla Yıldırımlılara coşku dolu akşamlar yaşatmaya devam ediyor.

İDEAL FARKINDALIK

İdeal Gençlik Hareketi mensupları, Yıldırım Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret ederek, sahipsiz hayvanları besledi.

MİMARSİNAN PAZAR YERİ GÜN SAYIYOR

Yıldırım Belediyesi’nin, Mimarsinan Mahallesi’ne kazandıracağı kapalı pazar yerinin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

SOFUOĞLU’NDAN YILDIRIMLILARA ÖNEMLİ BİLGİLER

Yıldırım Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Otağ Sohbetleri’nde gazeteci yazar Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nu ağırladı.

BAŞKAN EDEBALİ İŞ İNSANLARINA PROJELERİNİ ANLATTI

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa Karadenizli Sanayciler ve İş Adamları Derneği Başkanı Süleyman Uzun ve yönetimini ağırladı.

YETİMLERE EDEBALİ ŞEFKATİ

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, babalarını kaybeden 7 kardeş ile iftar sofrasında bir araya geldi.