ALTI MAHALLEYE YENİ BİR HAYAT

Yıldırım Belediyesi’nin Ankara yolunun altındaki 6 mahallede hayata geçireceği plan ve uygulamalar ile bölgeye 2 cami, 2 kapalı pazar alanı, 4 sağlık tesisi, 15 eğitim kurumu inşa edilecek. Yeşil alan miktarı ise yüzde 170 artacak.

BAŞKAN EDEBALİ ŞAMPİYON YILDIRIM BELEDİYESPOR’U AĞIRLADI

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Süper Amatör Lig şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Yıldırım Belediyespor’a desteklerinin süreceğini söyledi.

DEĞİRMENÖNÜ VE KARAPINAR’DA İDEAL YAŞAMA İLK ADIM

Yıldırım Belediyesi’nin Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin yanı sıra bölgeye kazandıracağı Yıldırım Beyazıt Gençlik Merkezi ilçeye büyük değer katacak.

YAZARLIK AKADEMİSİ KAPILARINI YILDIRIM’DA AÇTI

Gerçekleştirdiği kültür-sanat programlarıyla ilçeyi kültür durağı haline getiren Yıldırım Belediyesi, düzenlediği sosyal içerikli projelerle de vatandaşların kişisel gelişimlerine destek olmaya devam ediyor.

ŞAMPİYON YILDIRIM BELEDİYESPOR BAL’A YÜKSELDİ

Yıldırım Belediyespor, Süper Amatör Lig Play-Off Turu son maçında Keles Gençlik’i 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu ve Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazandı.

SPOR ŞEHRİ YILDIRIM’DAN YİĞİTLERE MODERN TESİS

Yiğitler Mahallesi’ne Yıldırım Belediyesi tarafından kazandırılacak spor tesisinin yapımı tüm hızıyla sürüyor.