YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN BİR İLK DAHA

Bir ilki daha hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, Bursa’da İç İşleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşler Genel Müdürlüğü onaylı evlenme ehliyet belgesi veren ilk kurum oldu.

ORYANTİRİNG FIRTINASI YILDIRIM’DA SONA ERDİ

Yıldırım Belediyesi’nin ev sahipliğinde 5 ülkeden 35 sporcunun katıldığı ‘Uluslararası Oryantiring Günleri’nde dereceye girenler madalyalarını düzenlenen törenle aldı.

AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA ‘YILDIRIM’ BAŞARI

Yıldırım Belediyesi’nin spora yaptığı yatırımlar, Yıldırım Belediyespor’un uluslararası şampiyonalarda elde ettiği başarılarla meyvelerini vermeye devam ediyor.

YILDIRIMLI MİLLİ ATICI HEDEFİ 12’DEN VURDU

Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda kazandığı başarılarla sporun yeni markası olan Yıldırım Belediyesi, ilçeye zaferler kazandıran sporcularıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor.

YEŞİL YILDIRIM YOLUNDA BİR ADIM DAHA

Sürdürülebilir çevre politikası kapsamında, özellikle geri dönüşüm çalışmalarında Avrupa standartlarını yakalayarak kaynakların korunmasını sağlayan Yıldırım Belediyesi, hayata geçirdiği ‘Elektronik Belge Yönetim Sistemi’yle binlerce ağacın korunmasına katkı sağlayacak.

YILDIRIM BELEDİYESPOR GÜREŞTE DE İDDİALI

Başarı çıtasını daha da yükseğe taşımayı hedefleyen Yıldırım Belediyespor, 3 madalyayı daha kulüp müzesine kazandırdı.