ENERJİ TASARRUFUNA ‘YILDIRIM’ DESTEK

Yıldırım Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli tarafından -11-18 Ocak Enerji Tasarrufu Haftası sebebiyle- Yıldırım Ticaret Meslek Lisesi, Şehit Polis Bülent Arslan İlkokulu, Akıncı Türk İhsan Dikmen İlkokulu, Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu ve Mümin Gençoğlu 1 İlkokulu’nda enerjinin doğru ve etkili kullanımı hakkında, eğitimler düzenlendi. Verilen eğitimlerde, Yıldırımlı öğrencilere doğal kaynakların bilinçsiz kullanılması sonucu oluşan olumsuz durumların önlenmesinin yanı sıra, enerji tasarrufu ve çevreyi koruma yönündeki temel bilgiler de sunuldu.

YILDIRIM’DA DOSTLUK KAZANDI

YILDIRIMLILAR MAHALLE KONAKLARINDA BULUŞUYOR

İnsan odaklı hizmetleri ile Yıldırım’ın sosyal faaliyetlerine hız katan Yıldırım Belediyesi mahalle konakları ile çocuklara ve yetişkinlere çok sayıda olanaklar sunuyor. 2014-2015 eğitim yılında 25 kurs merkezindeki; 49 branşta 102 sınıfta 9 bin 225 kursiyer bir yandan meslek edinerek ev ekonomisine katkıda bulunurken bir yandan da yeni hobiler edindi.

SATRANCIN ZİRVESİNE YILDIRIM MÜHRÜ

Sporun her dalında elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Yıldırım Belediyesi, satranç branşında önemli bir başarıya imza attı. 09-10 Ocak tarihlerinde Bursa’da düzenlenen Satranç İl Şampiyonası’nda Öykü İnce şampiyon olurken, Deniz Ertaş ve Övgüm İnce ise 2’nci olma başarısı gösterdi.

YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN YILDIRIM ÇAĞRI

YILDIRIM BELEDİYESPOR YÜKSELİŞE GEÇTİ

Yıldırım Belediyespor U17 Elit Futbol Takımı, ligin güçlü ekiplerinden Gürsu Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek ligdeki yükselişini devam ettirdi.