YILDIRIM’DA 24 SAAT KARLA MÜCADELE

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçenin 69 mahallesinde yollarda kar kürüme, tuzlama işlemi yapılırken, çok sayıda personel de insan yoğunluğunun olduğu alanlardaki karları temizledi.

YILDIRIM ‘ONLINE’ OLMAYI SEVDİ

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı teknolojik hizmetlerle ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırmaya devam eden Yıldırım Belediyesi’nin, Emirsultan Meydanı, Yeşil Türbe Meydanı, Cazibe Merkezi, Cumalıkızık, Mimarsinan Parkı, Mustafa Kemal İlhan Parkı ve Bayrak Alanı'nda ücretsiz olarak sağladığı internet hizmeti büyük ilgi görüyor. İki ay gibi kısa bir süre içinde iki binden fazla kişi bu hizmetten faydalandı.

HALTERİN ALTIN ÇOCUĞUNDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Yıldırım’ı sporun her branşında zirveye getirmek adına çalışmalarında hız kesmeyen Yıldırım Belediyesi, ulusal başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kariyerinde silkme dalında Avrupa birinciliği bulunan Yıldırım Belediyesporlu halterci Ramazan Kara, Bursa’da düzenlenen Okullar Arası Gençler Halter Türkiye Şampiyonası’nda birincilik kürsüsünün sahibi oldu. Başarılı halterci organizasyonda koparmada 100 kilogram kaldırarak Türkiye 2’incisi, silkmede ise 134 kilogram kaldırarak Türkiye şampiyonu olma başarısını gösterdi.

ASFALT ÇALIŞMALARI 2015’TE HIZ KESMEDİ

Hizmet bakımından oldukça yoğun geçen bir sezonu geride bırakan Yıldırım Belediyesi, ilçedeki artan nüfusla birlikte ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için 2015 yılını yoğun asfaltlama çalışmaları ile geçirdi. Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl 160 bin 240 ton asfalt döktü. Bu sayede mahalleler yeni ve modern bir görünüme büründü ve ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlar da rahat bir nefes aldılar.

KAPALI PAZAR YERİ PİREMİR’İN DEĞERİNİ KATLAYACAK

Yıldırım Belediyesi, Piremir Mahallesi sakinlerinin günlük hayatını kolaylaştıracak kapalı pazar alanının inşaat çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN YAZARLIK AKADEMİSİ

Yıldırım Belediyesi, düzenlediği sosyal içerikli projelerle vatandaşlara kişisel gelişimlerinde destek oluyor.