İDEAL GENÇLİK’TE KAZANANLAR BELLİ OLDU

Yıldırım Belediyesi’nin gençler arasında bireysel ve toplumsal farkındalıkları arttırmak için başlattığı İdeal Gençlik Hareketi’nde birinci etap etkinlikleri tamamlandı.

BİRLİK VE BERABERLİK ŞEHRİ ‘YILDIRIM

Sosyal belediyecilik hizmet anlayışıyla örnek çalışmalara imza atan Yıldırım Belediyesi, ‘Yıldırım Paylaşım Atölyesi’ ve ‘Yıldırım Sosyal Kart’ ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

SULAR VADİSİ YILDIRIM’A YAKIŞACAK

Yıldırım Belediyesi’nin önemli yatırımları arasında yer alan ve şehre değer katacak sosyal alanlardan olan Sular Vadisi Doğa Parkı’nda inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

SOKAK HAYVANLARINA ‘YILDIRIM’ ELİ

Sıcak yaz aylarında sokak hayvanlarına yönelik “Onlar için bir kap su” sloganıyla başlattığı kampanya çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, vatandaşları da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyor.

SAĞLIKTA ‘YILDIRIM’ HİZMET

Bünyesindeki tıp merkezi ile Türkiye’de sağlık hizmeti veren 5 belediyeden biri olan Yıldırım Belediyesi, ilçe sakinlerinin temel ihtiyaçlarından olan sağlık alanında gerçekleştirdiği hizmetlerle örnek çalışmalara imza atıyor.

SEVGİ AKADEMİSİ’NDE MEZUNİYET SEVİNCİ

Sosyal belediyecilik çalışmalarıyla insana dokunan Yıldırım Belediyesi’nde Müzik Akademisi’nin engelsiz yürekleri mezuniyet sevinci yaşadı.