YILDIRIMLI YÜZÜCÜ TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Yıldırımlı başarılı yüzücü Buse Konuş, 11-12 Yaş 1. Etap Türkiye Final müsabakalarında gümüş madalya kazandı.

MOLLAARAP’TA ZEMİN ESKİSİNDEN SAĞLAM OLACAK

Yıldırım Belediyesi tarafından Mollaarap’ta yapılan zemin sağlıklaştırma çalışmaları hızla devam ediyor.

YILDIRIM’DA SOSYAL MEDYA UZMANLARI SERTİFİKALARINI ALDI

Bursa’daki belediyeler arasında bir ilki gerçekleştirerek çağın en önemli iletişim araçları arasında yer alan sosyal medya konusunda eğitim düzenleyen Yıldırım Belediyesi’nin Sosyal Medya Uzmanlığı eğitim programında kursiyerler sertifikalarını aldı.

KIRAATHANELERDE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR

Yıldırım Belediyesi, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil’i ilçe sakinleriyle buluşturarak tarihi ve güncel konular hakkında sohbet etme imkânı sunmaya devam ediyor.

ÇEVRE BİZE MİRAS DEĞİL, ÇOCUKLARIMIZIN EMANETİDİR

Yıldırım Belediyesi tarafından Dünya Çevre Günü kapsamında ‘Yıldırım Belediyesi Çevre Haftası ve 2. Geri Dönüşüm Günleri’ etkinlikleri düzenlendi.

YIL-MEK KURSİYERLERİNDEN MÜZİK DOLU GECE

Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları müzik branşı eğitmen ve kursiyerlerinin hazırladığı yılsonu gösterisi ilçe sakinlerinin büyük beğenisini kazandı.