YILDIRIMLI RAKETLERDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Yıldırımlı raketler Nuh Mete Düzgün ve Elif Arı, Türkiye Tenis Federasyonu 12 yaş turnuvasında şampiyonluk kupasını kaldırarak önemli bir başarıya imza attılar.

BAŞKAN EDEBALİ YILDIRIM’I KAPI KAPI DOLAŞIYOR

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, her hafta başka bir mahallede evlerine misafir olduğu vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek anında çözüm getiriyor.

YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN AKÇAĞLAYAN’A SPOR TESİSİ

Yıldırım Belediyesi tarafından Akçağlayan Mahallesi’ne kazandırılacak spor tesisinin inşası tüm hızıyla sürüyor.

YILDIRIM’DA SÖZ GELECEK NESİLLERİN

Yıldırım Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “3. Geleneksel Molla Yegan Liseler Arası Münazara Yarışması” final etabı büyük çekişmeye sahne oldu.

ALİYEV 95. DOĞUM YILDÖNÜMÜNDE YILDIRIM’DA ANILDI

Yıldırım Belediyesi ve Azerbeycan’dan gelen Abşeron heyeti tarafından Azerbeycan’ın kurucu cumhurbaşkanı merhum Haydar Aliyev’in 95’inci doğum yıl dönümü dolayısıyla anma etkinliği düzenlendi.

YILDIRIMLI KADINLARIN ESERLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK) Yıl Sonu Sergisi düzenlenen törenle açıldı. El emeği göz nuru eserler sergiye katılan ilçe sakinlerinin büyük beğenisini kazandı.