YILDIRIM’A MADALYALAR 18. AKDENİZ OYUNLARI’NDAN

Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elde ettiği başarılarla Yıldırım’ın gururu olan Yıldırım Belediyespor sporcuları, madalyaları toplamaya devam ediyor.

İDEAL GENÇLİK’ PEDAL ÇEVİRDİ

İdeal Gençlik Hareketi üyeleri, gerçekleştirdikleri bisiklet turuyla topluma önemli bir duyarlılık mesajı daha verdi.

YILDIRIM’DA ‘AHUDUDU’ COŞKUSU

Toplumlar arası dostluk köprülerinin kurulmasına ev sahipliği yapan Uluslararası Cumalıkızık Ahududu Festivali başladı.

GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ İLE YILDIRIM MÜCADELE

Çevre projeleri ile önemli farkındalık oluşturan Yıldırım Belediyesi, gürültü kirliliği ile mücadelesini de aralıksız sürdürüyor.

İDEAL GENÇLİK’TEN GELECEĞE 254 FİDAN

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve İdeal Gençlik Hareketi üyeleri, birlikte fidan ve ağaç dikerek gelecekte daha yaşanabilir bir doğa oluşmasına katkıda bulundu.

‘MİLLETİMİZ EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR’

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde oyunu ailesi ile birlikte kullandı.