‘MİLLETİMİZ EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR’

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde oyunu ailesi ile birlikte kullandı.

YILDIRIM BELEDİYESİ’NDE TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ

Yıldırım Belediyesi ile Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası (Hizmet-İş) arasında, personelin haklarını iyileştiren ‘Toplu İş Sözleşmesi’ imzalandı.

ELEKTRONİK ATIKLAR YILDIRIM’DA GERİ KAZANILIYOR

Yıldırım Belediyesi, çevreye zarar veren aynı zamanda da ülke ekonomisi için değer taşıyan elektrikli ve elektronik atık eşyaları ekonomiye geri kazandırmaya devam ediyor.

BAŞKAN EDEBALİ ‘EKONOMİNİN CAN DAMARLARININ’ YANINDA

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, güçlü ekonominin temellerini esnafla el ele vererek atıyor.

İDEAL GENÇLİK’TEN HUZUREVİ SAKİNLERİNE SÜRPRİZ

İdeal Gençlik Hareketi mensupları, Ali Osman Sönmez Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek yaşlıların bayram sevincine ortak oldu.

YILDIRIM BELEDİYESİ YAZ OKULLARI BAŞLIYOR

Yıldırım Belediyesi’nin sağlıklı nesillerin inşası için başlattığı yaz spor okulları başlıyor.