HUZUREVİ SAKİNLERİNİN HIDIRELLEZ COŞKUSU

Yıldırım Belediyesi, Ali Osman Sönmez Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde verdiği moral konserleriyle huzurevi sakinlerini yalnız bırakmıyor.

BAŞKAN EDEBALİ’YE ENGELLİ ŞAMPİYON BASKETÇİLERDEN ZİYARET

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bölgesel Lig’de şampiyon olan Bursa Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulübü’nü makamında ağırladı.

YILDIRIM’IN GURURLARI BAŞARIYA DOYMUYOR

Yıldırım Belediyesi, Sağlıklı nesillerin inşa edilmesine, spora ve sporcuya verdiği destekle ivme kazandırırken başarılı sporcuları ödüllendirmeye devam ediyor.

MAHALLE KONAKLARI YILDIRIM’A DEĞER KATIYOR

Mahalle kültürünün yaşatılarak güçlü toplum yapısının muhafaza edilmesini savunan Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandırdığı konaklarla mahalleleri ayakta tutuyor.

YILDIRIMLI KADINLAR SANATA KATKI SAĞLIYOR

Kadınlara ve gençlere verdiği kurslar ile ekonomiye ve istihdama katkıda bulunan Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK), kursiyerlerine eserlerini sergileme fırsatı sağlamaya devam ediyor.

YILDIRIM’IN ALTIN RAKETİ DİYABETE MEYDAN OKUYOR

Yıldırımlı başarılı raket Ozan Çetin, Türkiye Tenis Federasyonu 14 yaş Ulusal Tenis Turnuvası’nda gümüş madalya kazanarak derecelerine bir yenisini daha ekledi.