TRAFİK SORUNUNA YILDIRIM DOKUNUŞ

Yıldırım'ın her alanda yaşanabilir şehir olması adına alt yapı hizmetlerini yılın 365 günü sürdüren Yıldırım Belediyesi, artan nüfus yoğunluğu ile birlikte oluşan trafik problemlerine alternatif çözümler üreterek ilçede gerçekleştirdiği çalışmalarla güvenli trafik akışına olanak tanıyor.

51 BİN KİŞİYE ALTIN BİLEZİK

Yıldırım Belediye Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK) 4 yılda, 39 kurs merkezinde 84 branşta 50 bin 965 kursiyere eğitim verdi. Okul öncesi eğitim sınıflarında ise 10 bin 227 çocuk öğrenim gördü.

BÜYÜK YILDIRIM AİLESİ BAYRAMLAŞTI

Yıldırım ilçe protokolü, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

BAYRAM HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN

Yıldırımlılarla bayramlaşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bayram mesajı yayınladı.

İDEAL GENÇLİK’ ENGELSİZ YÜREKLERLE BULUŞTU

İdeal Gençlik Hareketi mensupları, Yıldırım Belediyesi Cazibe Merkezi’ndeki starparkta engellilerle buluştu.

YILDIRIM AFETLERE HAZIR

Yıldırım Belediyesi, afet stratejilerinin yürütüleceği Afet Yönetim Merkezi’ni ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor.