YILDIRIMLILAR NİSAN’DA SALONLARI DOLDURDU

Yıldırım Belediyesi, 2017-2018 Kültür Sanat sezonunun son ayında ücretsiz olarak sunduğu programlarla 7’den 70’e tüm kesimlere ulaştı.

YILDIRIM TIP MERKEZİ 2018’DE ŞİFA DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

Yıldırım Belediyesi, bünyesindeki tıp merkeziyle ilçe sakinlerinin temel ihtiyaçlarından olan sağlık alanında gerçekleştirdiği hizmetlerle örnek çalışmalara imza atıyor.

MUTLULUĞUN SIRRI YILDIRIM’DA

Yıldırım Belediyesi Evlilik ve Aile Okulu’ndaki eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerler düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN İMAR YOLU ATAĞI

İlçeyi ideal yaşamın merkezi konumuna getirmek amacıyla altyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Yıldırım Belediyesi, yeni imar yollarını 2018’de de açmaya devam ediyor.

YILDIRIM BELEDİYESPOR ELİT LİGİ GARANTİLEDİ

U15 klasman 5. grupta mücadele eden Yıldırım Belediyespor futbol takımı, ligin bitimine 1 hafta kala elit lig’e yükselme başarısı gösterdi.

SAKİN VE MUTLU YAŞAMIN SIRLARI YILDIRIM’DA ANLATILDI

Sosyal ve kültürel etkinliklerle toplumun her kademesine dokunmayı amaçlayan Yıldırım Belediyesi, ‘Sakin ve Mutlu Yaşama Sanatı’ konulu seminerde Şeyda Betül Kılıç ve Gülser Ateş’i ağırladı.