YILDIRIM’DA KESİNTİSİZ SAĞLIK HİZMETİ NAMAZGAH’TA DEVAM EDECEK

İlçe sakinlerine sağlık hizmetlerine en hızlı şekilde ulaştırma hedefiyle çalışmalarına devam eden Yıldırım Belediyesi, Namazgah Mahllesi’ne aile sağlığı merkezi kazandırmaya hazırlanıyor.

SANAT DOLU GECE YILDIRIMLILARI BÜYÜLEDİ

Yıldırım Belediyesi Erguvan Gösteri Sanatları Topluluğu ile Yıldırım Sanat Kursları eğitmen ve kursiyerlerinin hazırladığı yıl sonu gösterisi ve sergi ilçe sakinlerinin büyük beğenisini kazandı.

YILDIRIM’DA SATRANÇ HEYECANI

Yıldırım Belediyesi, Türk Kızılayı Bursa Toplum Merkezi, Yıldırım Kaymakamlığı ve Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte düzenlediği satranç şenliğine ev sahipliği yaptı.

YILDIRIM’DA TASAVVUF MUSİKİSİ MEST ETTİ

Kültür sanatın her alanında düzenlediği benzersiz etkinliklerle gönüllerde taht kuran Yıldırım Belediyesi, tasavvuf konseriyle ilçe sakinlerine maneviyat dolu bir gece yaşattı

NİHAT HATİPOĞLU’NDAN MANEVİYAT DOLU SOHBET

Yıldırım Belediyesi, ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu Yıldırımlılarla buluşturmaya devam ediyor.

SULAR VADİSİ’NDE YOL YARILANDI

Yıldırım Belediyesi’nin gelecek yatırımları arasında yer alan ve şehrin çehresini değiştirecek sosyal alanlardan olan Sular Vadisi Doğa Parkı’nda inşaat çalışmaları yüzde 51’lik seviyeye ulaştı.