YILDIRIM’DA YENİ KREŞLERLE GELECEĞE YATIRIM

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçeye kazandırmaya hazırlandığı 75.Yıl Mahallesi Kreş Binası’nda inşaat seviyesi yüzde 50’ye, Millet Mahallesi Kreş Binası’nda ise seviye yüzde 65’e ulaştı.

BAŞKAN EDEBALİ'DEN GENÇLERE ÖĞÜT: TEKNOLOJİ ÇAĞINA MAHKUM OLMAYIN

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İdeal Gençlik Hareketi üyeleri ile bir araya gelerek gençlerin talep ve önerilerini dinledi.

YILDIRIM BELEDİYESİ'NDEN MODERN HİZMET BİNASI

Yıldırım Belediyesi’nin, Selçukbey Mahallesi’ne kazandırmaya hazırlandığı hizmet binasının inşasında sona yaklaşıldı.

YILDIRIM’DA ŞİİR DOLU GECE

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ünlü isimleri ilçe sakinleriyle buluşturan Yıldırım Belediyesi, şiirleriyle gönüllere taht kuran Şair Dursun Ali Erzincanlı'yı konuk etti.

YILDIRIM’DA KAHVEHANELERE 5 BİN KİTAP

Yıldırım Belediyesi, ilçenin sosyal dönüşümü için başlattığı ‘Kahvehaneden Kıraathaneye’ projesi kapsamında 50 kahvehaneye 5 bin kitaplık kütüphane kurdu.

YILDIRIM’DA ‘KAMU’ PROTOKOLÜ

Yıldırım Belediyesi ile Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında 100 hükümlü/yükümlü belediye bünyesinde çalışarak cezalarını tamamlayacak.