EĞİTİMCİ YAZAR KAPAKLIKAYA’DAN YILDIRIMLILARA ÖĞÜTLER

Yıldırım Belediyesi hazırladığı sosyal içerikli etkinliklerle ilçe sakinlerinin yaşamına renk katıyor.

BAŞKAN EDEBALİ KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’nın son gününde karne heyecanı yaşayan, öğrencilerin coşkusuna ortak oldu.

YILDIRIM BAŞARIYA DOYMUYOR

Yıldırım Belediyesi, Mayıs ayında katıldıkları müsabakalarda başarılı olan sporcuları ödüllendirdi.

YILDIRIM BAYEZİD GENÇLİK MERKEZİ’NDE ÇALIŞMALAR SON HIZ

Yıldırım Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın çalışmalarıyla ilçeye kazandırılmaya hazırlanılan Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi, tamamlandığında gençlere yönelik tasarlanan sosyal bir yaşam alanı olarak hizmet verecek.

PİREMİR’E DÖRT DÖRTLÜK PAZAR ALANI

Yıldırım Belediyesi’nin Piremir Mahallesi’nde 10 bin 516 metrekare alan üzerine inşa edeceği ve bünyesinde 339 tezgah ile 150 araçlık kapalı otoparkın bulunacağı kapalı pazar yerinin temeli atıldı.

YILDIRIM'A HİZMET EDENLER İFTARDA BULUŞTU

Yerel idare amirleri, bürokratlar, muhtarlar ve aileleri Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin ev sahipliğini yaptığı iftarda bir araya geldi.