YILDIRIMLI MİNİKLERDEN DUYGUSAL GÖSTERİ

Yıldırım Belediyesi Kreşi öğrencileri tarafından sahnelenen ‘Drama Gecesi ve Anneler Günü’ gösterisinde duygu dolu anlar yaşandı.

YILDIRIM’DA RAMAZAN TEMİZLİĞİ

Yıldırım Belediyesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesi ilçe genelindeki ibadethanelerin temizliğine hız verdi.

AHMET ŞİMŞİRGİL’DEN YILDIRIM’DA DOĞRU TARİH VURGUSU

Yıldırım Belediyesi’nin Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil’i kıraathanelerde ilçe sakinleriyle buluşturduğu söyleşide tarihi doğru öğrenme vurgusu yapıldı.

MİLLET VE 75. YIL MAHALLE KREŞLERİ YÜKSELİYOR

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandırdığı 75.Yıl Mahallesi Kreş Binası’nda inşaat seviyesi yüzde 35’e, Millet Mahallesi Kreş Binası’nda ise seviye yüzde 40’a ulaştı.

YIL-MEK KURSİYERLERİNDEN KAĞIT RÖLYEF SERGİSİ

Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’yla, hünerli eller birbirinden eşsiz eserlere imza atıyor.

KAPALI PAZAR YERİ PİREMİR’İN DEĞERİNİ KATLAYACAK

Yıldırım Belediyesi, Piremir Mahallesi sakinlerinin günlük hayatını kolaylaştıracak kapalı pazar alanının inşaat çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.