YILDIRIM’DA 7’DEN 77’YE 23 NİSAN ŞENLİĞİ

Yıldırım Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na kadar düzenlediği etkinliklerle çocuklara unutamayacakları bir bayram yaşattı.

YILDIRIM’DAN GELECEĞE YATIRIM

Yıldırım Belediyesi, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere daha aktif olarak katılımı sağlamak adına ilçeye kazandıracağı gençlik merkezlerinden birini Vatan Mahallesi’nde inşa etmeye hazırlanıyor.

YILDIRIM BELEDİYESPOR ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA

Yıldırım Belediyespor U15 Futbol Takımı, Klasman 5. Grup'ta elde ettiği sonuçlarla şampiyonluk iddiasını her geçen hafta daha da güçlendiriyor.

YILDIRIM’DA GÖNÜLLERE TAHT KURAN SEMİNER

Yıldırım Belediyesi hazırladığı sosyal içerikli etkinliklerle ilçe sakinlerinin yaşamına renk katıyor.

YILDIRIM’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLADI

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği 23 Nisan’a kadar çocuklara bayram coşkusunu Yıldırım’da yaşatacak.

YILDIRIM BELEDİYESİ'NDEN SELÇUKBEY MAHALLESİNE MODERN HİZMET BİNASI

Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi’nde başladığı hizmet binasının inşasında sona yaklaşıyor.