YILDIRIM'DA TARİHE SAHİP ÇIKILIYOR

Tarihi ve kültürel miraslara ev sahipliği yapan Yıldırım’ın dünyaya açılan kapısı Cumalıkızık’ı değerleriyle geleceğe taşıyacak restorasyon projesi kapsamında çalışmaları tamamlanan Tarihi Cumalıkızık Hamamı ve sivil mimari örneği evleri düzenlenen törenle açıldı.

15 TEMMUZ BİR İŞGAL GİRİŞİMİYDİ

Yıldırım Belediyesi’nin Otağ sohbetlerine konuk olan Gazeteci Yazar Süleyman Özışık, 15 Temmuz’un küresel bir işgal hareketi olduğunu söyledi.

YILDIRIM’I KADERİNE TERK EDEMEYİZ

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile bir araya gelen İdeal Gençlik Hareketi mensupları, yürütülen projelerle ilgili bilgi alarak, öneri ve taleplerini birinci elden başkana iletti.

‘BİNLER’ YILDIRIM’DA COŞTU

Yıldırım Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında ilçe sakinleriyle buluşan Sanatçı Yusuf Güney, söylediği ilahi ve şarkılarla gençleri hem duygulandırdı hem de coşturdu.

YILDIRIMLI MİNİKLERİN MEZUNİYET HEYECANI

Çocukların gelişiminde okul öncesi eğitimin önemine yönelik çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi’nde, Yıldırım Belediyesi Kreşi öğrencileri, sergiledikleri yılsonu gösterileriyle büyük alkış topladı.

YENİ YILDIRIM’IN MİMARLARI İFTARDA BULUŞTU

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yeni Yıldırım’ı inşa etme sürecinde şehrin geleceğini şekillendiren mesai arkadaşları ile iftar sofrasında bir araya geldi.