DEĞİRMENÖNÜ’NÜN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

​Yıldırım Belediyesi tarafından Değirmenönü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ‘Şehit Erdoğan Özkılıç Parkı’ düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Şehit Erdoğan Özkılıç Parkı’nın çocuklarımızın milli bir bilinçle yetişmesine katkı sağlamasını ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ÂŞIK YUNUS TÜRBESİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

Yıldırım Belediyesi, türbesi binalar arasında kalan Âşık Yunus için harekete geçip türbenin etrafını açmak için çalışma başlattı.

YILDIRIM’IN YOLLARI SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

​Yıldırım’ın modern fiziki görünümüne katkı sunmaya devam eden Yıldırım Belediyesi, altyapı faaliyetlerine ilçenin çeşitli noktalarında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmalarıyla devam ediyor.

YILDIRIM MESLEK SAHİBİ YAPIYOR

Yıldırım İstihdam Kompleksi, hem ihtiyaç duyulan nitelikli insanların yetiştirilmesine rehberlik ediyor hem de işverenlerin ihtiyaç duyduğu personele erişmesine olanak sağlıyor.

YILDIRIM YAZ AKADEMİSİ DEVAM EDİYOR

​ Yıldırım Belediyesi’nin, Yıldırım Bayezid Medresesi’nde düzenlediği ‘Yaz Akademisi’ tüm hızıyla devam ediyor. Alanında uzman 15 ismin katılımıyla düzenlenen Yaz Akademisi’nin bu haftaki konuğu Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi Film Yönetmeni Derviş Zaim ve Araştırmacı Yazar Taha Kılınç oldu.

ANADOLU’NUN TÜM RENKLERİ YILDIRIM’DA TANITILIYOR

​Farklı coğrafyaların zengin kültürlerini aynı çatı altında buluşturan Yıldırım Belediyesi, her hafta bir şehrin kültürünü ilçe sakinlerine tanıtıyor.

İlk Önceki Toplam: 235 sayfa, 1. sayfadasınız
Son Sonraki

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

Yıldırım Belediyesi'ni Instagram'da takip edin.