BURSA ‘BALABAN’ İLE NEFES ALACAK

Yıldırım Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 48 dönümlük Balaban Mesire Alanı’nın açılışı AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala’nın da katıldığı törenle yapıldı.

YILDIRIM’DA SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM

​Yıldırım’da her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, mahalle ve esnaf ziyaretleri kapsamında AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ile birlikte Erikli Mahallesi sakinleriyle buluşup istek ve önerileri dinledi.

YILDIRIM’DA DÖNÜŞÜM HIZ KESMİYOR

​Yıldırım Belediyesi, bir taraftan ilçenin kaderini değiştirecek kentsel dönüşüm hamlelerini planlarken diğer taraftan da kaynakları doğru kullanarak önemli ölçüde tasarruf sağlıyor.

YILDIRIM BİR ŞAMPİYONAYA DAHA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Yıldırım Belediyesi ev sahipliğinde yapılan U15 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde başladı.

SOKAKTA KALAN AİLEYE YILDIRIM ŞEFKATİ

​Yıldırım Belediyesi, kiralarını ödeyemediği için sokakta kalan aileyi Kırcılar Aile Konağı’na yerleştirdi.

YILDIRIM’DAN 5 YILDIZLI SPOR TESİSİ

​Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açılış için gün sayan Mimar Sinan Spor Kompleksi’nde devam eden çalışmaları inceledi.

İlk Önceki Toplam: 219 sayfa, 1. sayfadasınız
Son Sonraki