YILDIRIM’DA İLAHİLER YANKILANDI

Yıldırım Belediyesi, Ramazan'ın manevi iklimini düzenlediği programlar ile ilçe sakinlerine yaşatıyor.

YILDIRIM’IN CADDE VE SOKAKLARINA MAKYAJ

Cadde ve sokaklardaki bakım onarım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, parke, bordür ve engelli taşı yerleştirme çalışmalarıyla ilçeyi modern bir yapıya kavuşturuyor.

OTAĞ SOHBETLERİNDE “KUDÜS” KONUŞULDU

Yıldırım Belediyesi’nin Otağ sohbetlerine konuk olan Tarihçi yazar Yavuz Bahadıroğlu, Türkiye’nin Kudüs’te yaşanan zulme sessiz kalmayacağını söyledi.

YILDIRIM’DA HİZMET TELEFONUN UCUNDA

Çözüm odaklı belediyecilik hizmetleriyle vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Yıldırım Belediyesi, vatandaşların talep ve önerilerini anında yanıtlayan Çağrı Merkezi ile 2018 yılının ilk 5 ayında da kesintisiz hizmet sağlamayı sürdürüyor.

BAŞKAN EDEBALİ SUDAN HEYETİNİ AĞIRLADI

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Sudan Sosyal Güvenlik ve Kalkınma Bakanlığı Zekat Odası Genel Sekreter Yardımcısı Balla Elsadıg Abdelrahman ve beraberindeki heyeti konuk etti.

TİMSAHA YILDIRIM DESTEK

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursaspor alt yapısına çağ atlatacak ‘Bursaspor Vakıf Alt Yapı Tesisleri ve Spor Lisesi’ projesi kapsamında Bursaspor Kulübü Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’ni ziyaret etti.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Son