RAMAZAN İKLİMİ YILDIRIM’DA YAŞANIYOR

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte, Bayrak Alanı’ndaki YIL-MEK stantlarını ziyaret etti.

BİR BAŞKADIR YILDIRIM’DA RAMAZAN

Yıldırım Belediyesi, Ramazan ayında da dopdolu bir kültür - sanat takvimi hazırlayarak, ilçede her gece başka bir mahalle ile Bayrak Meydanı’nda oluşturulan Ramazan Sokağı’nda birbirinden güzel etkinlikler düzenleniyor.

TİMSAH’IN YENİ YILDIZLARI YILDIRIM’DA YETİŞECEK

Spora ve sporcuya verdiği destek ile adından söz ettiren Yıldırım Belediyesi, ‘Spor Şehri Yıldırım’ hedefi doğrultusunda gençlerin yanında olmaya devam ediyor.

YILDIRIM’DA İLAHİLER YANKILANDI

Yıldırım Belediyesi, Ramazan'ın manevi iklimini düzenlediği programlar ile ilçe sakinlerine yaşatıyor.

YILDIRIM’IN CADDE VE SOKAKLARINA MAKYAJ

Cadde ve sokaklardaki bakım onarım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, parke, bordür ve engelli taşı yerleştirme çalışmalarıyla ilçeyi modern bir yapıya kavuşturuyor.

OTAĞ SOHBETLERİNDE “KUDÜS” KONUŞULDU

Yıldırım Belediyesi’nin Otağ sohbetlerine konuk olan Tarihçi yazar Yavuz Bahadıroğlu, Türkiye’nin Kudüs’te yaşanan zulme sessiz kalmayacağını söyledi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Son