SPOR KOMPLEKSİ AÇILIŞA GÜN SAYIYOR

Yıldırım Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılmaya hazırlanılan Türkiye’nin en büyük spor kompleksinin inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

BAŞKAN EDEBALİ’DEN ‘DEMOKRASİ VE MİLLİ’ BİRLİK MESAJI

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde, milletin feraseti, çocukların, gençlerin, kadınların, yaşlıların inancı ve şehitlerin kanı ile Türkiye’nin işgaline izin vermediklerini hatırlattı.

BAŞKAN EDEBALİ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Yıldırım’da her hafta başka bir mahallede vatandaşların evlerine misafir olan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçe sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyerek anında çözüm getiriyor.

YILDIRIM’DA OKUMA YAZMA BİLMEYEN KALMAYACAK

Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK) kapsamında okuma yazma eğitimi alan kursiyerler sertifikalarını Başkan İsmail Hakkı Edebali’den aldı.

MOLLAARAP’TA ZEMİN GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yıldırım Belediyesi tarafından Mollaarap’ta yapılan zemin güçlendirme çalışmaları sürüyor.

YILDIRIM BELEDİYESİ GELECEĞİN ŞAMPİYONLARINI YETİŞTİRİYOR

Yıldırım Belediyesi’nin sağlıklı nesillerin inşası için başlattığı yaz spor okullarında birinci dönem tamamlandı.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Son