YILDIRIM BELEDİYESİ GELECEĞİN ŞAMPİYONLARINI YETİŞTİRİYOR

Yıldırım Belediyesi’nin sağlıklı nesillerin inşası için başlattığı yaz spor okullarında birinci dönem tamamlandı.

YILDIRIM’ HİZMETLER 64 ÜLKEDE 8 MİLYON KİŞİYE ULAŞTI

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin vatandaşların sorularını yanıtladığı ‘Sorun Çözelim’ programı başta olmak üzere, Yıldırım Belediyesi’nin Web Tv üzerinden gerçekleştirdiği açılış, konser, söyleşi, Ramazan etkinlikleri, spor karşılaşmaları gibi 8 bin 745 dakikalık yayınlar 2 milyon 252 bin 396 kişi tarafından izlendi.

BAŞKAN EDEBALİ’DEN GECE MESAİSİ

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘İdeal Şehir Yıldırım’ hedefi doğrultusunda 7 gün 24 saat daha temiz bir Yıldırım için gece-gündüz çalışan temizlik işçilerini ziyaret etti.

BAŞKAN EDEBALİ BURSASPOR YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursaspor Başkanlığı’na yeniden seçilen Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

YIL-MEK YAZ KURSLARI YILDIRIMLILARI BEKLİYOR

Mesleki eğitimlerle Yıldırımlılara altın bilezik kazandıran, okul öncesi eğitim sınıflarıyla miniklerin geleceğine değer katan Yıldırım Belediyesi, yaz döneminde de eğitime ara vermiyor.

ULUSAL VE ULUSLARARASI MADALYALAR YILDIRIM’A GELDİ

Yıldırım Belediyesi, Haziran ayında katıldıkları şampiyonalarda başarılı olan sporcuları ödüllendirdi.