YILDIRIM’DA HİZMET TELEFONUN UCUNDA

Çözüm odaklı belediyecilik hizmetleriyle vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Yıldırım Belediyesi, vatandaşların talep ve önerilerini anında yanıtlayan Çağrı Merkezi ile 2018 yılının ilk 5 ayında da kesintisiz hizmet sağlamayı sürdürüyor.

BAŞKAN EDEBALİ SUDAN HEYETİNİ AĞIRLADI

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Sudan Sosyal Güvenlik ve Kalkınma Bakanlığı Zekat Odası Genel Sekreter Yardımcısı Balla Elsadıg Abdelrahman ve beraberindeki heyeti konuk etti.

TİMSAHA YILDIRIM DESTEK

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursaspor alt yapısına çağ atlatacak ‘Bursaspor Vakıf Alt Yapı Tesisleri ve Spor Lisesi’ projesi kapsamında Bursaspor Kulübü Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’ni ziyaret etti.

YILDIRIM’DA SOKAK HAYVANLARI SAHİPSİZ DEĞİL

Yıldırım Belediyesi, sokak hayvanlarının korunması için örnek çalışmalara geride kalan dönemde imza atarken, 2018 yılında da şefkat elini uzatarak hayvanların barınması ve tedavisinin yanı sıra sahiplendirerek yeni yuvalarına kavuşmasını sağlıyor.

YILDIRIMLI SPORCULAR HAVUZDAN ALTIN ÇIKARDI

Yıldırım Belediyespor Yüzme Takımı, Türkiye’nin önemli spor kulüplerinin katıldığı organizasyonda şampiyonluğu Yıldırım’a getirdi.

YILDIRIM RAMAZANA HAZIR

Yıldırım Belediyesi’nin hazırladığı Ramazan ayı kültür – sanat takvimi ile ilçede her gece başka bir mahalle ile Bayrak Alanı'nda birbirinden güzel etkinlikler düzenlenecek.