'SİHİRLİ KAPI' YILDIRIM'DA AÇILDI

Yıldırım Belediyesi ve Bursa Devlet Tiyatrosu arasında imzalanan protokolün ilk oyunu olan ‘Sihirli Kapı’, Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Salonu dolduran “Ayşe Müzeyyen Tozluoğlu İlkokulu” ve “Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu” öğrencilerinin ilgiyle izlediği oyunda; Bay Bilgin adında bir mucidin kendi icat ettiği bir kapı ile seyahat ederek yaşadığı maceralar anlatırken, çocuklara da doğa sevgisini aşılanıyor.

SAĞLIĞA ‘YILDIRIM’ DESTEK

YILDIRIM GERİ DÖNÜŞÜMDE ÇAĞ ATLADI

Yıldırım Belediyesi, ‘sürdürülebilir çevre politikası’ hedefi doğrultusunda hayata geçirdiği çalışmalar ile 2015 yılına damgasını vurdu. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri son 1 yıl içinde yaptığı çalışmalar sonucunda 6 bin 339 ton ambalaj atığı, 185,5 ton cam ambalaj atığı, 11,8 ton bitkisel atık yağ, 705 kilogram pil, 237 adet elektronik eşya ve 3 bin 201 adet ömrünü tamamlamış lastik topladı.

SPORA ‘YILDIRIM’ MÜHRÜ

Aralık ayı içerisinde Ankara’da düzenlenen ve 168 takımın katıldığı ‘1. Lig Badminton Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Yıldırım Belediyesporlu raketler takım halinde şampiyonluk kazandı.

YILDIRIM’A GÖÇ TİYATRO SAHNESİNDE

2015 – 2016 kültür sanat sezonuna dopdolu program ile giren Yıldırım Belediyesi, haftanın her günü bir başka etkinliği vatandaşların beğenisine sunuyor.

MÜZİK AKADEMİSİ RÜYALARI GERÇEKLEŞTİRİYOR

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayatın her alanında verdiği hizmetler ile örnek işlere imza atan Yıldırım Belediyesi, ev sahipliğini yaptığı Müzik Akademisi ile Yıldırımlılara sanatın kapılarını ardına kadar açıyor.